nytkampfly.dk

Nyhedssite om indkøb af materiel til det danske forsvar

Dette nyhedssite handler om indkøbet af nyt materiel til det danske forsvar samt indkøbenes betydning for den danske forsvarsindustri set med en skatteyders øjne.

Jeg har fulgt indkøbet af nye kampfly siden 2008. Undervejs har jeg også fulgt indkøbene af skibsbaserede helikoptere og pansrede mandskabsvogne. Begge to indkøb, hvor vinderen er udpeget. Desuden følger jeg lidt med i indkøbene af artilleri, lastbiler, pansrede paruljekøretøjer og ammunition.

C32_0055

Jeg er hverken for eller imod kampfly. Men da der hele vejen igennem har været et bredt politisk flertal for indkøbet, og da ingen andre medier indtil nu for alvor har beskæftiget sig med det, så har jeg påtaget mig opgaven som skatteydernes repræsentant og vagthund.

Jeg har ingen favorit blandt de tre kandidater. Det er ikke min opgave som journalist. Desuden har alle tre hver deres fordele og ulemper. Så hvad vi skal vælge afhænger meget af hvad vi skal bruge flyene til.

Nytkampfly.dk besøger jævnligt militære baser og fabrikker i Danmark og udlandet for at se nærmere på materiel. Jeg mødes desuden ofte med politikere, repræsentanter fra dansk og international forsvarsindustri samt andre relevante stakeholdere. Se en oversigt over betalte rejser med mere her.

Desuden holder jeg foredrag om kampflyindkøbet. Læs mere om det her.

Nytkampfly.dk er ejet af Andreas Krog Medier ApS.

Andreas Krogh - Kampfly - check in - portræt

Andreas Krog Medier ApS
– medier om luftfart og kampfly
www.andreaskrog.dk

Andreas Krog
Tlf.: 2264 2274
post@andreaskrog.dk

Linkedin-profil

CVR-nummer: 34 45 01 02
Bankforbindelse: Nykredit Bank
Reg.nr.: 5479
Kontonr.: 0003542529
[easy_contact_forms fid=1]