Unikt foredrag om indkøbet af nye kampfly

I juni 2016 besluttede de danske politikere hvilket fly, der skal være fremtidens danske kampfly. Et indkøb til mellem 15 og 20 milliarder kroner.

Oplev Danmarks førende ekspert på indkøbet af nye kampfly give en indføring i den 10 år lange kampflykonkurrence, flyenes opgaver i fremtiden, det politiske spil, lobbyismen, erhvervsinteresserne, F-16 indkøbet i 1970’erne og de mange andre ting, som Danmarks suverænt største våbenindkøb indbefattede.

Er I et bibliotek, forening, aftenskole, virksomhed eller andet, der kunne tænke jer at blive klogere på indkøbet af nye kampfly, så kommer nytkampfly.dk’s redaktør Andreas Krog gerne ud og holder oplæg.

”… Andreas gav os overblikket, hvad er ”op og ned” på situationen med indkøb af kampflyene. Det var spændende at få samlet op på, hvad der føles om en evighedsdiskussion.” Lene Broholm, Metalskolen Jørlunde.

Foredraget skræddersyes til jeres behov og krydres med billeder, videoer og anekdoter fra Andreas Krogs mange besøg på flyfabrikker, flyvestationer og airshows.

Andreas Krogh - Kampfly - check in - portræt

Andreas Krog er journalist og har fulgt indkøbet siden 2008. Han driver i dag onlinemediet nytkampfly.dk og optræder jævnligt som ekspert i andre medier.

Kontakt os på post@andreaskrog.dk eller telefon 2264 2274 for at booke et foredrag.