Debat

S: Kan Bendtsen bruge Jeppe Søe?

Kan Bendt Bendtsen bruge ham - spørger Erik Stubtoft (S), efter at den nye K-kandidat Jeppe Søe har fortalt om sine arbejdsmetoder.
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.
Af Erik Stubtoft
Socialdemokrat, Snekkersten

Det konservative Folkeparti i Ålborg har fået sig en ny folketingskandidat. En værre en af slagsen, godt nok. Han er journalist og ved godt, hvad man skal bruge et partimedlemskab til. Nemlig til at afsløre, om der er medlemmer af partiet, som får gaver eller penge for at være medlem eller gøre hinanden tjenester!

Han valgte at søge ind i Socialdemokraterne med det formål - altså ganske harmløst. Han accepterede godt nok samtidig, at han ville tilslutte sig partiets formål, men det mente han ikke. Hvad kalder man det?

Og da han opdagede, at der ikke var noget at komme, efter gik han videre til Det konservative Folkeparti. Om han har opdaget noget fordækt der fortæller historien endnu ikke noget om, men de har valgt at gøre ham til folketingskandidat.

Mageløst
Jamen er det ikke mageløst? Tænk hvis manden en dag bliver valgt og skal skrive under på, at han vil holde grundloven - ja så skriver han vel formentlig under med krydsede fingre og agter måske ikke at holde grundloven.

Tænk hvis manden en dag bliver valgt og skal skrive under på, at han vil holde grundloven - ja så skriver han vel formentlig under med krydsede fingre og agter måske ikke at holde grundloven.

Erik Stubtoft
Socialdemokrat

Inden da kan han formentlig nå at opdage, om der er grumme sager i Det konservative Folkeparti og gå videre til Venstre og havne et sted, hvor der måske er nogen, der vil opstille ham.

Jeg tvivler på, at Det konservatives formand, Bendt Bendtsen, vil beholde ham ret længe i sit parti - eller hvad?

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00