Debat

Demonstration mod Irak-krig i Kolding

Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.
På lørdag den 15. februar er der mulighed for at markerer sin modstand mod krig - hvis man bor i det syd-østjyske.

På rådhuspladsen i Kolding er der kl. 10.30 et fredsmøde, som vender sig mod krigen mod Irak.

"Uanset hvilket parti du tilhører/sympatiserer med eller blot vil markerer din modstand mod krig, mød op og markerer din modstand mod krigen mod Irak", opfordrer arrangøren, SF-Kolding.

"Hvem ønsker Saddam, ingen. Hvem ønskede Taleban, ingen.Hvem ønskede Milosowic, ingen.
Men hvem ønsker krig, slet ingen.
Hvor længe skal vi trækkes rundt fra den ene krig til den anden. Inden for de sidste ti år har vi haft mange krige. Siden Golf-krigen i starten af 90erne har der været utallige krige, på Balkan, i Afrika, i de gamle Sovjetstater, i mellem østen og andre steder. Nogle krige tiltrækker ikke engang vores opmærksomhed mere. Er der krig i Somalia? Hvad med Tjetenien. Hvad med Israel – Palæstina. Altid er det civilbefolkningen, det går ud over", noterer arrangørerne og slutter:

"Ingen lande ønsker flere flygtninge, alle lande strammer regler for flygtninge, men krig giver flere flygtninge. 95 % af verdens flygtninge bor allerede i nærområderne, men nærområderne er ofte fattige lande som ikke selv har råd til at huse mange flygtninge. Ingen krig giver færre flygtninge, mød op den 15 februar på Rådhuspladsen i Kolding og markerer din modstand mod krig."

Kontakt evt:
Niels Ove Andersen
Næstformand SF-Kolding
Duevej 25
6000 Kolding
tlf. 20 91 14 90

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00