DF giver opsang til lokaltvalgte

Formanden for Folketingets Kommunaludvalg Poul Nødgaard (DF) vil indskærpe overfor partiets lokaltvalgte, at ældreområdet er urørligt. Det sker efter Enhedslistens analyse af ældre-nedskæringer i 96 kommuner i 2003.
Rasmus Nielsen

Vi har ofte i breve og på møder med vores lokaltvalgte repræsentanter indskærpet, at ældreområdet er helligt område for Dansk Folkeparti. Det må vi så gøre igen. Vi vil sige: Pas på lige præcis på ældreområdet. De ældre har skabt det samfund, du og jeg nyder godt af, de skal ikke jagtes i alderdommen.

Poul Nødgaard
Formand for Folketingets Kommunaludvalg (DF)
Formanden for Folketingets Kommunaludvalg, MF Poul Nødgaard (DF) vil indskærpe overfor sit partis lokaltvalgte, at de skal slutte op bag folketingsgruppen om, at ældreområdet ikke må beskæres.

Hans aktion kommer efter, at Enhedslisten i dag fremlagde en omfattende analyse af, hvordan DFs lokalvalgte i 96 kommuner har været med til at skære ned på velfærdsgoderne.

"Vi har ofte i breve og på møder med vores lokaltvalgte repræsentanter indskærpet, at ældreområdet er helligt område for Dansk Folkeparti. Det må vi så gøre igen. Vi vil sige: Pas på lige præcis på ældreområdet. De ældre har skabt det samfund, du og jeg nyder godt af, de skal ikke jagtes i alderdommen. Derfor må vores folk ikke medvirke til at skære ned på ældreområdet", siger Poul Nødgaard til Altinget.dk.

Poul Nødgaard vil på de kommende møder med de lokale tillidsfolk indskærpe, at når partiet indgår i større, brede flertal, så skal DF altid lokalt sørge for at friholde ældreområdet.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00