Folketingets Finansudvalg nåede på sit møde torsdag eftermiddag ikke at behandle det aktstykke fra forsvarsminister Peter Christensen, hvor ministeren beder om lov til at bruge 100 mio. kroner på komponenter til F-35. Behandlingen er således udskudt til næste møde, som er torsdag den 24. november. Det erfarer nytkampfly.dk.

Umiddelbart før mødet sendte ministeren en skriftlig besvarelse af en række spørgsmål, som medlemmer af Finansudvalget havde stillet i går, da sagen om aktstykket blev en varm kartoffel på grund af en skarpt vinklet avishistorie. I den forbindelse har nytkampfly.dk både igår og i dag forsøgt at udrede trådene og finde op og ned i sagen, som langt fra er sådan, som den er blevet fremstillet i flere medier.

image

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

4 Comments for this entry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *