Medievirksomheden bag nytkampfly.dk udvider nu sin portefølje af nichemedier og lancerer Arktisk nyt.

Arktisk Nyt er Danmarks nye nyhedssite om Arktis. Her vil vi forsøge at give et overblik over de væsentligste begivenheder og udviklinger på den arktiske arena.

Det vil vi gøre ud fra en dansk synsvinkel. Danmark er nemlig en af de helt centrale aktører i Arktis. Det afspejler sig ikke just i de danske mediers dækning af Arktis, men det vil Arktisk Nyt råde bod på. Sitet er derfor også på dansk. Der findes allerede flere gode engelsksprogede nyhedssites om Arktis. Det der mangler, er en kontinuerlig dækning på dansk. Det ønsker vi at give.

Fokus vil i første omgang være på især sikkerheds-, forsvars- og udenrigspolitik. Men på sigt er det meningen at brede det ud til også at omfatte klima og miljø. For de ting hænger alligevel uløseligt sammen.

Du finder os både på nettet, på Facebook og på Twitter.

Input, kommentarer og gode ideer er velkomne på post@arktisknyt.dk.

Siden drives og ejes af Andreas Krog Medier Aps, der udgiver onlinemedier om civil luftfart og anskaffelse af militært isenkram.

image

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

5 Comments for this entry

 • Svend-Erik Hansen siger:

  Fin side.

  De grimme reklamer trækker ned, men de forsvinder, når reklamefiltret er slået til.

  Og det er opløftende at se, du forholder dig korrekt til forholdet mellem Grønland og den danske stat.
  Alle andre steder kører man nu den politiske korrekte linje, hvilket er kvalmende er at være vidne til.

  Naalakkersuisut er dog Grønlands landsstyre, ikke deres selvstyre. Udover landsstyret består det grønlandske selvstyre også af Inatsisartut, Grønlands folkevalgte forsamling.

 • Allan Poulsen siger:

  Hej Andreas.

  Godt initiativ, thums up herfra.
  MVH Allan

 • Andreas siger:

  @Svend-Erik: De grimme reklamer forsvinder den dag jeg får pæne annoncer fra andre annoncører eller betalingsmur 🙂 Husk at journalistik ikke er gratis at producere.

 • Allan Nedergaard siger:

  …og Andreas fortsætter endda under de nye sider med at “Hetze” mod anskaffelsen af artilleri til Hæren. Han mener, at der er vigtigere materielanskaffelser til Arktis, end materiel til forsvaret af Danmark….Hvis Taksøe rapporten bliver taget alvorligt, skal der lægges mere vægt på forsvaret af Danmark – altså skal der mere materiel til, eksempelvis Hæren, herunder Artilleri. Som Hæren er opbygget pt, er den kun et ekspeditionskorps, beregnet til udsendelser. Om det siger Taksøe – færre udsendelser – mere forsvar til beskyttelse og fremme af sikkerheden for Danmark, idet trusselsbilledet har ændret sig…

 • Andreas siger:

  @Allan: Grønland og Færøerne er en del af det danske kongerige, som det danske forsvar skal beskytte.

  Ved sgu ikke hvor meget 15 artilleripjecer, der kan skyde 40 km, nytter mod russiske ubåde og jagerfly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *