Kampflydirektør stopper

14. november 2016

Direktøren for Nyt Kampfly Program-kontoret i Forsvarsministeriet, Lone Lindsby, stopper ved årets udgang. To uger senere starter hun som koncerndirektør for Region Sjælland. Det fortæller kilder til nytkampfly.dk, ligesom det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Sjælland.

Som programdirektør i Nyt Kampfly Program har Lone Lindsby siden 2013 været ansvarlig for anskaffelsen af Danmarks næste generation af kampfly. De foregående 12 år varetog hun lederroller i DSB, senest som koncerndirektør og medlem af koncernledelsen i 2007-2012. Herunder som ansvarlig for DSBs koncernstrategiplaner ”Sporskifte 2010” og ”Et sundt DSB”.
Lone Lindsby er 51 år og er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet i 1991.

Der er endnu ikke udpeget nogen ny chef for kampflyprogrammet, der lige nu står i den vigtige kontraktforhandlingsfase, som skal lede hen til at forsvarsministeren i slutningen af 2017 kan forelægge et aktstykke for Folketingets Finansudvalg om indkøb af de første 17 ud af op til 27 F-35 fly.

image

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

3 Comments for this entry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *