Nye meddelelser fra partierne

Rasmus Nielsen
SF/erstatning: Derfor forlod vi forhandlinger om patientklager
SF har forladt forhandlingerne på patientklage- og erstatningsområdet. Partiet kom ikke igennem med, at private skal betale et generelt gebyr, når de nu sparer at forsikre sig, men det har ministeren afvist med henvisning til konkurrenceregler.
Hele meddelelsen

EL/erstatning: Derfor forlod vi forhandlinger om patientklager
El mener, at regeringen presser kommuner og amter på pengepungen, så de lukker og sælger hospitaler. I den situation er det helt grotesk, hvis det offentlige med den anden hånd skal hælde skattepenge i lommen på private sygehuse.
Hele meddelelsen

DF/erstatning: På tide at ligestille privatbehandlede
Formanden for Folketingets Sundhedsudvalg glæder sig over bredt forlig om patientklager og erstatninger efter privat behandling. I alt for lang tid har patienter, som er blevet behandlet på et privathospital eller hos en privatpraktiserende læge, ikke haft de samme rettigheder og muligheder for at klage, som patienter, der er blevet behandlet af det offentlige.
Hele meddelelsen

V/erstatning: Udvidet klageadgang kommer til at fungere godt
Den tidligere sundhedsminister Ester Larsen (V) har meget stor tillid til, at forbedringerne af klageadgangen vil komme til at fungere godt. Foruden udvidelse af patienternes erstatningsdækning bliver klageadgangen overskuelig og enkel. I alle amter vil der blive oprettet lokale patientklagekontorer, der skal vejlede patienterne i mulighederne for erstatning.
Hele meddelelsen

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00