Ny K-pressechef bliver djævlens advokat

Børsens politiske redaktør bliver ny pressechef for Konservative. Skal være med til at skærpe den konservative profil, og varsler rolle som djævlens advokat.

Vi skal være et stærkt erhvervsparti, men stadig med en social profil.

Frank Korsholm
Nyudnævnt pressechef (K)
Det er en af de tunge drenge indenfor nyhedsformidling i Danmark, som de Konservative i dag kunne præsentere som ny pressechef, nemlig den erfarne politiske redaktør på Børsen, 44-årige Frank Korsholm.

Stillingen som pressechef har stået ubesat i et års tid, og oprustningen skal ifølge generalsekretær Morten Bangsgaard bruges til at skærpe den konservative profil i offentligheden, og den vurdering deles af den nye pressechef.

”Jeg forventer, at jeg kan være med til at formulere en stærk konservativ profil, der appellerer til mere end de omkring ni procent, der ved sidste valg stemte på partiet,” siger Frank Korsholm til Altinget.dk.

”Jeg ser Det Konservative Folkeparti som et klart borgerligt parti, og i nogle tilfælde faktisk det eneste i Folketinget,” fortsætter Korsholm, og peger på erhvervs- og skatteområdet som to af de områder, hvor partiet adskiller sig fra de andre partier i Folketinget.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00