Karsten Madsen vil i EP for V

Endnu engang skal Berlingske Tidende have ny administrerede direktør og chefredaktør. Karsten Madsen går af efter kun fjorten måneder for at søge opstilling til Europa-Parlamentet for Venstre.
Rasmus Nielsen
Nogle gange er der kun kort vej fra en journalistisk til en politisk løbebane. I hvert fald valgte Karsten Madsen det samme døgn til at meddele sin afgang som chef for Berlingske Tidende til sin lyst til at kandidere til Europa-Parlamentsvalget i 2004 for Venstre.

"Det har naturligvis ikke været muligt at kombinere et ansvar for det redaktionelle indhold af et dansk politisk uafhængigt dagblad med et egentligt politisk arbejde i et parti. Men nu har jeg fået mulighed for at frigøre mig fra chef-jobbet på Berlingske Tidende, og alligevel bevare en tilknytning og job i Det Berlingske Officin og samtidig engagere mig i politik, sagde Karsten Madsen til Berlingske i dag.

Madsens job er midlertidigt udfyldt af Niels Lunde og Anders Kronborg som henholdsvis konstitueret chefredaktør og administrerende direktør.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00