Nye meddelelser fra partierne

null
Claus Iversen
S: EU’s landbrugsstøtte malker den tredje verden
De store mejerier sælger med støtte fra EU mælk så billigt i Den Dominikanske Republik, at 20.000 landmænd er blevet tvunget ud af mælkeproduktionen. Samtidig bruger EU en del af sin ulandsbistand på netop at støtte mælkeproduktionen i republikken.
Læs meddelelsen

DF rejser forespørgselsdebat om dyretransporter
Formanden for Folketingets Fødevareudvalg, Dansk Folkepartis Christian H. Hansen, vil nu i Folketinget rejse en forespørgselsdebat om dyretransporter, efter at det i DR-rapporten tirsdag blev afsløret, at der stadig forekommer katastrofale og uetiske dyretransporter.
Læs meddelelsen

EL kræver ændring af folketingsvedtagelse
Enhedslisten opfordrer nu regeringen til at medvirke til en ændring af den vedtagelse om EU's landbrugsstøtteordninger, som Folketinget besluttede d. 5. november i år. Det sker på baggrund af Jyllands-Postens oplysninger om EU-støtten til Arlas eksport af mælkepulver, som er med til at ødelægge grundlaget for den lokale landbrugsproduktion i Den Dominikanske Republik i Caribien.
Læs meddelelsen

K: Socialhjælp til velhavere
Anders Fogh Rasmussen er erklæret tilhænger af liberalismen. I den sammenhæng havde det klædt statsministeren, hvis han havde turdet gå op mod sine kernevælgere og gået ind for afskaffelsen af EU’s kolossale - og markedsforvridende – landbrugsstøtte, skriver den konservative folketingskandidat, Mogens Brock.
Læs læserbrevet

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00