Ministerens besvarede udvalgsspørgsmål

null
Redning af Vejle-laboratoriet koster 1,2 mio.
Fødevaredirektoratets laboratorium i Vejle opretholdes, hvilket betyder, at den planlagte besparelse på 8,5 millioner på området næste år kun bliver på 7,3 millioner, oplyser fødevareministeren i dette svar til Fødevareudvalget.
Læs mere her

Industrifiskeri i Østersøen
Fødevareministeren svarer her på en række spørgsmål angående industrifiskeri i Østersøen. Af svarene fremgår det blandt andet, at Danmark mener, at det bør være op til de enkelte lande omkring Østersøen selv at tage stilling til anvendelsen af landinger af sild og brislinger under hensyn til markedssituationen for de pågældende fisk.
Læs mere her

Ingen penge til forureningsramte fiskere
På Fødevareministeriets område er der ikke noget bevillingsgrundlag for etablering af en katastrofefond for fiskere ramt af forurening eller andre force-majeure lignende hændelser, oplyser fødevareministeren i dette svar til Folketingets Fødevareudvalg.
Læs mere her

Colubus-æg må ikke sundhedsanprises
Fødevareministeren vil ikke tillade sundhedsanprisning af de såkaldte Columbus-æg, der er tilsat omega-3 fedtsyre, da hun frygter, at det vil forvirre forbrugerne. Det skriver hun som svar på en henvendelse fra firmaet ProviNord, en henvendelse ministeren kalder for fordrejende og fejlbehæftet.
Læs mere her

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00