Gerner duellerer med Kim Andersen

I samarbejde med Biblioteksstyrelsen afholder Altinget.dk debat- og præsentationsseminar i Fællessalen på Christiansborg, hvor tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen duellerer med formanden for Folketingets Kulturudvalg Kim Andersen.

De seneste dage har vi modtaget flere reaktioner fra gamle brugere, der gerne fortsat vil have offentlig adgang til Altinget.dks politiske nyheder, analyse og debat. Det sikrer vi også ved at samarbejde med kommunebiblioteker over hele landet.

Kristoffer Kafton
Altinget.dk
I samarbejde med Biblioteksstyrelsen afholder Altinget.dk på onsdag den 9. oktober en præsentations- og debatdag for landets folke- og forskningsbibliotekarer.

Seminaret finder sted i Fællessalen, hvor tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) udfordrer formanden for Folketingets Kulturudvalg Kim Andersen (V).

Begge taler under hovedoverskriften "Danmark som IT-samfund". Gerner har som undertitel valgt "regeringen bremser bibliotekernes IT-udvikling", mens Kim Andersen undertitel lyder "Lev op til bibliotekslovens udvidede biblioteksbegreb."

En demokratisk forpligtelse
"Alle har en interesse i, at Altinget.dk finder størst mulig udbredelse. Kilderne, altså fortrinsvis politikerne, vil pr. naturlov gerne have deres budskaber ud til vælgerne. Og bibliotekerne har noget nær en forpligtelse til at udbrede folkestyre og demokrati. Derfor er et samarbejde med bibliotekerne helt oplagt. Vi ved jo fra IT- og Telestyrelsens undersøgelser, at biblioteksgæster i dag er ivrige netsurfere", siger forretningsudvikler Kristoffer Kafton, Altinget.dk og tilføjer:

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00