Besøg partierne på kulturnatten

null
Folketinget åbner igen i år dørene for den københavnske kulturnat, skriver ft.dk. Det sker fredag den 11. oktober fra kl. 18.00 til 24.00. Sidst Folketinget deltog, benyttede 8.500 gæster sig af muligheden for på egen hånd at opleve folkestyrets arbejdsplads indefra.

På Kulturnatten vil folketingssalen og bibliotekets læsesal være åbne, og de politiske partier inviterer til "åbent hus". Ved hovedindgangen kan de besøgende få udleveret et særligt program over arrangementerne hos partierne. Der er adgang til flere af de flotteste udvalgsværelser, bl.a. Finansudvalgets og Europaudvalgets mødelokaler. Disse udvalgsværelser er ikke åbne for offentligheden til daglig. Snapstinget (Folketingets restaurant) er også åbent.

I Vandrehallen står Danmarks grundlove, og man kan besøge Samtaleværelset, der er modtageværelse for officielle gæster. Her kan man også høre om Folketingets konkurrence om en ny grundlov med en 1. præmie på 100.000 kr.

For at få adgang til Christiansborg på kulturnatten skal man være i besiddelse af et kulturpas (badge). Gæster uden kulturpas kan købe ét ved indgangen for 65 kr., inkl. program.

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00