Debat

Branchens reaktioner på finanslovsforslaget

FødevareTinget har samlet nogle reaktioner på regeringens finanslovsforslag fra aktører inden for fødevare- og landbrugssektoren.
Claus Iversen

Redaktør af FødevareTinget fra 1. februar 2002 og SundhedsTinget fra 1. februar 2003. Fratrådt 1. april 2004 til fordel for beskæftigelse i Landbrugsraadet.

Født 25. april 1973 i Odense, søn af revisor Bent Iversen og advokatsekretær Inger-Lise Iversen.

Tarup Skole 1979-1990. 10. klasses afgangseksamen i 1990.

Nordfyns Gymnasium 1990-1993.

1993-1996: Arbejde, aftjening af værnepligt, rejser og højskole.

Mediekursus fra januar - juni 1996. Intensiv undervisning i grundlæggende journalistiske teknikker, som interview, reportage, notatteknik og artikelopbygning.

Statskundskabsstuderende fra sommeren 1996-1999 ved Aarhus Universitet. Bacheloropgave om årsager til vælgernes politiske fremmedgørelse i fag om vælgeradfærd med Ole Borre.

Medievidenskab, suppleringsuddannelsen fra sommeren 1999-2000.

Fra vinteren 1999 - sommer 2000 tilknyttet ANTV (Århus Nyheds-TV) som journalist og tilrettelægger.

Overbygningsfag, hovedsagligt inden for globalisering og politisk kommunikation, på statskundskab i København 2000-2001.

 

Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.
Fødevaresikkerheden er død
Regeringens horrible besparelser på fødevarekontrollen vil få store konsekvenser for fødevaresikkerheden. Det siger formanden for Den Danske Dyrlægeforening, Per Thorup.
Læs mere

Fødevaresikkerhed bliver ikke ramt
Danske Slagterier er ikke tilfredste med de udtalelser, som formanden for Den Danske Lægeforening er kommet med. Han siger, at med regeringens besparelser på dette års finanslov på fødevareområdet er fødevaresikkerheden død. Vrøvl, siger Danske Slagterier. Den reelle fødevarekontrol varetages af Danske Slagteriers medlemmer, og de har ikke tænkt sig at slække på kravene. Udgifterne til kontrollen må dog gerne blive mindre.
Læs mere

Fundamentet for et bredere politisk samarbejde
Ros, men mest ris fra Landbrugsraadets præsident, Peter Gæmelke. Især besparelser på områder, hvor EU finansierer halvdelen betegnes som helt hen i vejret.
Læs mere

Forfejlet at nedprioritere fødevareforskning
FØTEK-programmet skæres helt væk, jordbrugs- og fødevareforskning beskæres med 150 mio. i forhold til 2001 og besparelserne på de EU-medfinansierede strukturstøtte- og forbedringsordninger. Disse konkrete tiltag kritiseres af formanden for Landbrugets Forsknings- og Levnedsmiddeludvalg Bent Claudi Lassen.
Læs mere

Dokumentation
null

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00