Forslag til sammenslutning

null
Claus Iversen
Forord
Udvalget, der i maj måned blev nedsat mellem Landboforeningerne og Dansk Familielandbrug til forhandling om det fusionsudspil, som foreningernes to formænd lod offentliggøre i april måned, stiller hermed resultatet af sit arbejde til drøftelse i foreningernes bestyrelser.

Det bemærkes, at forslaget er udtryk for det samlede kompromis, som forhandlingsudvalget efter indgående drøftelser har fundet frem til.

På bestyrelsesmøder i slutningen af juli og begyndelsen af august i henholdsvis Familielandbruget og Landboforeningerne skal det afgøres, om der skal arbejdes videre med forslaget, og om det i givet fald – efter forudgående debat i foreningerne – skal sættes til afstemning på ekstraordinære delegeretmøder i slutningen af november.

Forhandlingsudvalget, der indtil nu har holdt 4 møder, består af Peter Gæmelke, Henrik Høegh, Gert Karkov, Martin Merrild og Michael Brockenhuus-Schack alle fra Landboforeningerne samt Peder Thomsen, Niels Christian Larsen, Peder Nielsen, Henrik Bertelsen, Sven-Aage Steenholdt fra Dansk Familielandbrug. Som udvalgets sekretærer deltager direktør Carl Aage Dahl og sekretariatschef Heidi Alsing.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00