§ 20 spørgsmål

Fødevareministeren blander sig ikke i Kommissionens interne personaleadministration og ønsker dermed ikke at kommentere fyringen af den danske generaldirektør. Desuden skal fiskerne ikke vente nogen økonomisk støtte, da ministeren ikke betragter de nuværende trængsler som midlertidige.
De nye spørgsmål har, på nær en, karakter af lokalinteresse. Jan Trøjborg, fra Horsens, og Nicolai Wammen, fra Århus, stiller spørgsmål, der drejer sig om Horsens og Århus.
Claus Iversen
Besvarede spørgsmål
DF: Oplægningsordning i dansk fiskeri? (nr. 1951)
Ministeren svarer, at oplægningsstøtte er mest hensigtsmæssig, når der er tale om midlertidige problemer. Hvis problemerne er permanente, vil det være bedre at anvende pengene på en varig tilpasning af fiskerflåden.

DF: Fyringen af den danske generaldirektør (nr. 1944)
Ministeren svarer, at hun ikke ønsker ønsker at kommentere konkrete dispositioner, som vedrører Europa-Kommissionens interne personaleadministration.

DF: Lagkager i børnehaven? (nr. 1943)
Ministeren svarer, at det naturligvis er muligt at fejre sit barns fødselsdag i dagsinstitutionen med hjemmegjort lagkage.

SF: Administration af 90-dyrs-loftet? (nr. 1927)
Ministeren svarer, at der siden 2000 ikke har været et loft på 90 handyrpræmier pr. bedrift i Danmark, og at der ikke forventes nogen ændring heraf i 2003.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00