Konkurrencen om indkøb af mellem ni og 21 nye store kanoner (kaldet artilleri) til hæren er i mandags gået ind i næste fase. Det oplyser Forsvarets Materieltjeneste:

“Forsvarets Materieltjeneste har pr. 30. september 2013 udsendt tilbudsmateriale til de prækvalificerede leverandører. De fire prækvalificerede leverandører er BAE Systems Land & Armaments (USA), Elbit Systems (Israel), Nexter Systems (Frankrig) samt Samsung Techwin (Sydkorea).

De fire leverandører er opfordret til at afgive tilbud på anskaffelse og servicering af artillerisystemer til forsvaret.

De næste skridt i anskaffelsesprocessen er, at tilbudsgiverne inviteres til præsentationsmøde hos Forsvarets Materieltjeneste sidst i oktober 2013, hvor tilbudsmaterialet præsenteres i detaljer, og hvor der vil være lejlighed til at stille spørgsmål.

Herefter vil tilbudsgiverne afgive et indledende tilbud med udgangen af november 2013, hvorefter forsvaret vil evaluere de indkomne tilbud, og på denne baggrund iværksætte forhandlingsforberedelser.

Selve forhandlingerne finder sted i foråret 2014. På baggrund af tilbudsgivernes endelige tilbud efter forhandlingsprocessen, foretager forsvaret den endelige evaluering, og forventer at kontraktindgåelse kan finde sted senere i 2014.”

Ja, så blev vi også ført lidt up-to-date på det milliardindkøb.

image

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

1 Comment for this entry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *