Tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech starter på torsdag som public affairs manager hos PR- og Public Affairs-bureauet Advice. Det skriver borsen.dk.

Advice er det bureau, som Eurofighter før sommerferien valgte til at hjælpe dem med at få fodfæste i kampfly-konkurrencen.

Gitte Lillelund Bech udtræder derfor af Folketinget, hvor hun i dag er medlem af blandt andet forsvarsudvalget. Hun var forsvarsminister fra februar 2010 til valget i efteråret 2011. Blandt hendes gerninger i embedet som minister var blandt andet at sætte kampflyprocessen på pause i marts 2010.

Ansættelsen af Gitte Lillelund Bech er intet mindre end et scoop, som viser, at Advice sandsynligvis ikke regner med, at Eurofighter bliver deres eneste forsvars-kunde. De vil gerne ind på dette felt, hvor Rud Pedersen og Vespa Crabo har formået at markere sig.

Netop Rud Pedersen har i Sverige den tidligere svenske forsvarsminister, Sten Tolgfors , ansat. Da Søren Gade forlod posten som forsvarsminister og gav stafetten videre til Gitte Lillelund Bech, blev der også spekuleret i om han eventuelt skulle arbejde for Terma. Søren Gade direktør er i dag direktør for Dansk Landbrug.

image

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *