Brixtofte: Jeg har god samvittighed

Farums Avis bringer i sin udgave i dag et stort interview med byens borgmester, Peter Brixtofte (V), der ikke har dårlig samvittighed over den måde han har håndteret sine embeder på.
"Det rareste er, når man har god samvittighed og synes man har sloges - ikke for sig selv - men for det, man kæmper for. Og der er ikke nogle af de ting, der her kritiseres, som har været skjult. Dermed ikke sagt, at der ikke er lavet nogle fejl, som jeg er ked af. Men det er hverken ulovligt eller kriminelt. Det er nogle fejldispositioner, som skal ses i forhold til nogle gode dispositioner, hvor vi tjener milliarder," fortæller Peter Brixtofte (V) til Farum Avis.

Peter Brixtofte (V) proklamerede videre, at han vil øge repræsentationskontoren i Farum Kommune. "Det er nok tåbeligt, at det ikke har været hævet til et højere niveau, men det bør vi nok også gøre meget hurtigt," fortæller han.

Det omfattende interview med Peter Brixtofte efterlader ikke indtrykket af, at den omdiskuterede politiker er ramt af panik og klar til at opgive det hele. Alligevel overvejer han at skære ned på sin arbejdsbyrde.

På spørgsmålet om sædet i folketinget ikke er det mest realistiske at vælge fra, siger han:

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00