Nyrup retter sidste appel på web-tv

Statsminister Poul Nyrup Rasmussen prøver med en sidste appel til vælgerne at vende det, alle meningsmålinger spår bliver et katastrofevalg for partiet. I et web-tv indslag advarer han mod VKO flertallet. Desuden demonstration i aften.
Jon Adelsten
Socialdemokratiets pressetjeneste har søndag aften fået produceret en web-tale med Poul Nyrup Rasmussen, som partiet har lagt ud på hjemmesiden i løbet af natten.

Advarer mod splittelse
Fra stuen på Marienborg retter statsministeren en intens appel til vælgerne om at gå imod den højreregering, som alle meningsmålinger forudsiger vil blive en realitet, når stemmerne er talt op sent tirsdag. Nyrup står til at miste regeringsmagten til Venstres Anders Fogh Rasmussen, men han advarer om risikoen for, at Danmark splittes med en VK regering baseret på Dansk Folkeparti.

Nyrup til demonstration mod VKO
I aften kl. 17 - 18.30 deltager statsminister Poul Nyrup Rasmussen i en demonstration på Kultorvet under overskriften - "Tænd et lys for fremtiden". Demonstrationen går - imod en højre-regering og for sammenhold, som det udtrykkes på Socialdemokratiets hjemmeside. Udover statsminister Poul Nyrup Rasmussen taler overborgmester Jens Kramer Mikkelsen og skuespiller Ole Ernst.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00