Tamilsk kvinde politisk offer

null
Jon Adelsten
Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard mener, at indenrigsministeren og Udlændingestyrelsen ofrer tilfældige asylansøgere for at virke som strammere overfor offentligheden. Pia Kjærsgaard nævner sidste uges udvisning af den dansk gifte tamilske kvinde Uma Ratnavadyvel, som et eksempel på en flygtning der er blevet "ofret" for at skabe et strammerimage overfor befolkningen:
- Sagen er, at Uma Ratnavadyvel af godhedsindustrien er blevet ofret i en større sags tjeneste. Det gælder nemlig om af og til at statuere et eksempel, som overfor den danske befolkning skal "bevise", at der nu for alvor strammes op i Danmark. Selvom dette altså generelt overhovedet ikke er tilfældet, skriver Pia Kjærsgaard i sit ugebrev.

Blændværk
Hun mener, at loven om tvangsægteskaber og ministerens beslutning om at gøre Sandholmlejren til en "øde ø" er eksempler på det samme. De initiativer er på samme måde et blændværk, ifølge Pia Kjærsgaard, som skal dække over antallet af indvandrere, der kommer til landet.
-Imens danskerne har brugt otte dage på at diskutere for og imod Uma Ratnavadyvel er der kommer yderligere 496 fremmede ind i landet. For så hurtigt går det i øjeblikket. Det viser tallene fra år 2000, hvor 22.601 nye kom til - enten som asylsøgere eller som familiesammenførte, skriver Pia Kjærsgaard. Og hun mener, at det er de mennesker, som den offentlige diskussion burde dreje sig om.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00