Søges: gravide til faldskærmstropper

Forsvaret sendte en enlig mor til tre små børn til Balkan. Forsvarsministeren vil ikke udtale sig. Netop nu søger hæren også højgravide til faldskærmstropperne. Snapstinget har fået fingre i Forsvarets nye rekrutteringskampagne.
Morten Brask
Har du længe gået med en soldat i maven?
Hold da op, hvor den vokser! Du kan næsten se, at maven udvider sig fra minut til minut, og navlen er begyndt at bule den forkerte vej. Der er ikke længe til at den nye kommer ud. Det bliver spændende – så spændende, at du slet ikke ved, hvordan du skal få tiden til at gå indtil du skal føde.
Men nu har du chancen for at udfylde ventetiden på en spændende måde: meld dig til Forsvarets faldskærmstropper. Netop nu søger vi et nyt hold højgravide rekrutter til udsmidning over krigs-hærgede områder. Der er masser af spændende udfordringer for dig som højgravid soldat i Forsvaret.

Knibeøvelser på militært anlæg
Naturligvis udviser vi hensyn til vores gravide soldater, så inden du bliver sendt af sted, kommer du til Hærens fødselsforberedelse. Det foregår med Knibeøvelser på vores militære træningsanlæg, hvor du lærer at puste rigtigt.

Et job med udfordringer
Efter træningen bliver du udstyret med en smart uniform. Naturligvis fylder maven lidt i forhold til standarduniformerne, men så spænder vi bare livremmen ind med vores bæltekøretøjer. Du behøver heller ikke være bekymret for, om du kommer til at spilde lidt mælk, for vi har pansrede ammeindlæg til bh'en.

Mavelanding
Så er du klar til udspring. Vi sørger for, at du kun kommer til de mest spændende krigszoner, hvor der er rig lejlighed for at kanonføde på slagmarken. Det er her, at din gravide mave virkelig kom-mer til sin ret: Nu behøver du ikke føle, at du er stor og uformelig som en elefant; i krigssituationer vil du faktisk sætte pris på, at du ligner en middelsvær kampvogn.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00