Nekrolog: FI's formand Karsten Egelund

I anledning af administrerende direktør og formand for FødevareIndustrien Karsten Egelunds død i en alder af 55 år skriver formanden for Dansk Industri, administrerende direktør Johan Schrøder mindeord.
Med Karsten Egelunds alt for tidlige død, 55 år, har Dansk Industri mistet et initiativrigt og kreativt medlem af forretningsudvalget og hovedbestyrelsen.

Ved siden af sit meget travle liv som administrerende direktør for Schulstadkoncernen og en række bestyrelsesposter i danske virksomheder har han siden 1998 som medlem af DIs forretningsudvalg bidraget med udviklingen af Dansk Industri.

Karsten Egelunds altid store engagement og hans evne til at formidle et godt og konstruktivt samarbejde viste sig også, da han i 1999 påtog sig opgaven med at samle fødevareindustrien i en ny organisation under DI.

Ved etableringen af den nye organisation blev Karsten Egelund FødevareIndustriens første formand - og han har på dygtig vis formået at gøre den nye organisation til en betydningsfuld og engageret partner for medlemmerne, politikere, myndigheder og andre interessenter indenfor fødevarebranchen.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00